TABLET IN BRUIKLEEN - ABOS-Anna Paulowna

Anna Paulowna e.o.
Ga naar de inhoud

TABLET IN BRUIKLEEN

Tablet in bruikleen via LSBO-HK en Wonen Plus Welzijn
 
Wellicht heeft u al een tablet en bent u digitaal vrij aardig onderlegd. Dit geldt echter niet voor iedereen. Tijdens deze Corona crisis is het nut, het gemak en de behoefte van digitale mogelijkheden nog eens extra naar voren gekomen. Bijvoorbeeld beeldbellen. Via verschillende kanalen is het mogelijk om op afstand contact met elkaar te hebben en elkaar daarbij toch te zien. Dit wordt niet alleen gebruikt door (klein)kinderen en grootouders, andere familie en vrienden maar zien we nu ook steeds vaker terug in de zorg, bankwezen. Voor intakegesprekken en uitslagen hoeft u niet meer op pad maar kunt u deze vanuit huis voeren met uw arts, op afstand via beeldbellen.

LSBO-HK en Wonen Plus Welzijn zien het groeiende belang van tablets hierbij. Niet alleen nu tijdens de Corona crisis maar ook daarna. Wij willen u daarom nu al de mogelijkheid bieden om ook te leren en te ervaren hoe dit werkt. Beschikt u zelf over een tablet maar heeft u hulp nodig? Wonen Plus Welzijn en de ouderenorganisaties hebben vrijwilligers die u hier graag bij helpen!
Wilt u wel graag beeldbellen, ervaren wat de mogelijkheid met een tablet nog meer zijn maar beschikt u (nog) niet zelf over een tablet? Laat het ons weten!

LSBO-HK heeft in samenwerking met Wonen Plus Welzijn 35 tablets aangeschaft om deze vervolgens in bruikleen te kunnen verspreiden onder de bewoners die hier behoefte aan hebben en het eens willen uitproberen. In principe wordt de tablet uitgeleend voor een periode van 3 maanden waarna er met de betrokkene zal worden overlegd over verlenging, teruggave of eigen aankoop.

Aanmelden kan via de plaatselijke afdeling, servicepunt van Wonen Plus Welzijn of via contact deze info@lsbo-hollandskroon.nl
Terug naar de inhoud